меню
Your Cart

Natura Therapy

NATURA THERAPY është një kompani lider në treg e angazhuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e suplementeve ushqimore natyrale me cilësi të lartë, inovative të krijuara për të përmirësuar dhe ruajtur shëndetin e njeriut. Ne kontribuojmë në zhvillimin e ndërgjegjësimit dhe ndërgjegjësimit kolektiv të qytetarëve për rëndësinë dhe domosdoshmërinë e ndryshimit të mënyrës së jetesës dhe përdorimit të suplementeve ushqimore natyrale, për të siguruar plotësisht potencialin maksimal të jetës për çdo individ.

Kompania zë një pozicion lider në tregun vendas në zhvillimin dhe furnizimin e një game të gjerë të suplementeve ushqimore inovative që ndjekin trendet aktuale në tregun botëror, njohuritë moderne shkencore dhe nevojat dhe sfidat shëndetësore të qytetarëve dhe njerëzve tanë në përgjithësi.

Praktika jonë përfshin analiza të rregullta të tregut dhe konsumatorëve, gjurmimin dhe aplikimin e njohurive më të fundit shkencore në fushën e mjekësisë, stilit të jetesës, të ushqyerit, fitoterapisë dhe ushqimit funksional, furnizim me lëndë të para specifike të cilësisë së jashtëzakonshme nga furnitorë të njohur nga vendi dhe në botë, me synimin e zhvillimit të formulave të avancuara për të prodhuar suplemente ushqimore që janë provuar se ndihmojnë në parandalimin dhe trajtimin e një game të gjerë sëmundjesh dhe që ruajnë dhe përmirësojnë shëndetin e konsumatorëve.

Ne kemi krijuar një punishte moderne prodhimi, me pajisje moderne për prodhimin e suplementeve ushqimore novatore në formën e ekstrakteve, kapsulave, tabletave dhe pijeve funksionale dhe produktet e zhvilluara janë nën kontroll të vazhdueshëm nga institucionet përkatëse shtetërore për standardizimin, sigurinë dhe cilësinë. .

NATURA THERAPY bashkon një ekip ekspertësh me përvojë shumëvjeçare profesionale dhe edukim përkatës në teknologji dhe prodhim, mjekësi dhe ushqyerje, me menaxherë të dëshmuar në fushat e menaxhimit, marketingut dhe marrëdhënieve me publikun, të bashkuar dhe të përkushtuar fuqishëm në misionin e kompanisë.

RREGULLA DHE KUSHTE PËR PËRDORIM
www.naturatherapy.al përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Mund të lexoni më shumë në Politikën e Privatësisë dhe Mbrotjes.