меню
Your Cart

Të gjitha Produktet

Curcumactiv (500ml),shurup kundër dhimbjeve
Poro
PRODUKT 100% NATYROR QË DO JU LIRON NGA DHIMBJET E SHPINËS DHE NYJEVE, ME GARANCI!CURCUMACTIV është produkt me qëllim të veçantë mjekësor për lehtësim nga dhimbjet dhe gjendjet inflamatore në shtyllën kurrizore, nyjeve ose muskujve. Produkti përmban Curcumin (C3 Complex ® - ekstrakt i standardizuar ..
2,990LEKË
2xCurcumactiv (500ml),shurup kundër dhimbjeve
Poro
PRODUKT 100% NATYROR QË DO JU LIRON NGA DHIMBJET E SHPINËS DHE NYJEVE, ME GARANCI!CURCUMACTIV është produkt me qëllim të veçantë mjekësor për lehtësim nga dhimbjet dhe gjendjet inflamatore në shtyllën kurrizore, nyjeve ose muskujve. Produkti përmban Curcumin (C3 Complex ® - ekstrakt i standardizuar ..
4,990LEKË
3xCurcumactiv (500ml),shurup kundër dhimbjeve
Poro
PRODUKT 100% NATYROR QË DO JU LIRON NGA DHIMBJET E SHPINËS DHE NYJEVE, ME GARANCI!CURCUMACTIV është produkt me qëllim të veçantë mjekësor për lehtësim nga dhimbjet dhe gjendjet inflamatore në shtyllën kurrizore, nyjeve ose muskujve. Produkti përmban Curcumin (C3 Complex ® - ekstrakt i standardizuar ..
5,990LEKË
Brain Protect (30cps),kapsula për mbrojtje të trurit.
Poro
MË NË FUND!PRODUKT QË DO TË PËRMIRËSOJË KUJTESËN DHE FUNKSIONIN E TRURIT TUAJ DHE DO PARANDALOJË ZHVILLIMIN E DEMENCIES, ME GARANCION .                                              &nbs..
2,490LEKË
2xBrain Protect (30cps),kapsula për mbrojtje të trurit.
Poro
MË NË FUND!PRODUKT QË DO TË PËRMIRËSOJË KUJTESËN DHE FUNKSIONIN E TRURIT TUAJ DHE DO PARANDALOJË ZHVILLIMIN E DEMENCIES, ME GARANCION .                                              &nbs..
4,490LEKË
3xBrain Protect (30cps),kapsula për mbrojtje të trurit.
Poro
MË NË FUND!PRODUKT QË DO TË PËRMIRËSOJË KUJTESËN DHE FUNKSIONIN E TRURIT TUAJ DHE DO PARANDALOJË ZHVILLIMIN E DEMENCIES, ME GARANCION .                                              &nbs..
4,980LEKË
Prostatol Complex (30cps),kapsula për prostatë.
Poro
MË NË FUND! PRODUKT 100% NATYRAL QË ME GARANCION DO TË JU ÇLIROJË NGA PROBLEMET E URINIMIT GJATË NATËS DHE TË PROSTATËS PËR VETËM 30 DITË, PA U BALLAFAQUAR ME EFEKTET E PADËSHIRUARA TË MEDIKAMENTE MJEKËSORE. PROSTATOL COMPLEX- I DËSHMUAR NË EFIKASITETIN E TIJ.NËSE NUK KENI REZULTAT DO JUA KTHEJMË PA..
2,490LEKË
Prostatol Complex (30cps) 2+1 + Epimedium Complex,kapsula për prostatë.
Poro
MË NË FUND! PRODUKT 100% NATYRAL QË ME GARANCION DO TË JU ÇLIROJË NGA PROBLEMET E URINIMIT GJATË NATËS DHE TË PROSTATËS PËR VETËM 30 DITË, PA U BALLAFAQUAR ME EFEKTET E PADËSHIRUARA TË MEDIKAMENTE MJEKËSORE. PROSTATOL COMPLEX- I DËSHMUAR NË EFIKASITETIN E TIJ.NËSE NUK KENI REZULTAT DO JUA KTHEJMË PA..
4,980LEKË
Diabetol Forte (30cps),kapsula kundër diabetit
Poro
Më në fund!PRODUKT 100% NATYRAL QË GARANTON RREGULLIMIN E NIVELIT TË SHEQERIT PËR VETËM 30 DITË, PA EFEKTE ANËSORE.NËSE NUK KENI REZULTAT DO JUA KTHEJMË LEKËT.                                        &..
1,990LEKË
Diabetol Forte(30cps) 2+1+ Bilberry Extract,kapsula kundër diabetit.
Poro
Më në fund!PRODUKT 100% NATYRAL QË GARANTON RREGULLIMIN E NIVELIT TË SHEQERIT PËR VETËM 30 DITË, PA EFEKTE ANËSORE.NËSE NUK KENI REZULTAT DO JUA KTHEJMË LEKËT.                                        &..
3,980LEKË
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
RREGULLA DHE KUSHTE PËR PËRDORIM
www.naturatherapy.al përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Mund të lexoni më shumë në Politikën e Privatësisë dhe Mbrotjes.