меню
Your Cart

SHËNDETI I FËMIJËVE

SHËNDETI I FËMIJËVE

SHËNDETI I FËMIJËVE

Xhel Aloe Vera me Aroni (1000ml)
Poro
Aloe Vera me ekstrakt të aronisë është një suplement ushqimore e cila përmban 99.5% xhel Aloe Vera të koncentruar të certifikuar nga Barbadensis Miller të certifikuar me ekstrakt të aronisë dhe është një burim ushqyesish, enzimesh, antioksidantësh të fuqishëm (antocianina) dhe molekula të tjera bioa..
1,990LEKË
Xhel Aloe Vera me Aroni (1000ml) (2+1) falas
Poro
Aloe Vera me ekstrakt të aronisë është një suplement ushqimore e cila përmban 99.5% xhel Aloe Vera të koncentruar të certifikuar nga Barbadensis Miller të certifikuar me ekstrakt të aronisë dhe është një burim ushqyesish, enzimesh, antioksidantësh të fuqishëm (antocianina) dhe molekula të tjera..
3,980LEKË
Xhel Aloe Vera me resveratrol (1000ml)
Poro
Aloe Vera me ekstrakt nga rrushi është shtojcë ushqimore e cila përmban 99,5% xhel të koncentruar nga Aloe Vera të çertifikuar nga lloji Barbadensis Miller i pasuruar me ekstrakt nga aronia dhe paraqet burim të ushqyesve, enzimave, antioksidantëve të fuqishëm (antocijanine) dhe molekulave tjera bioa..
1,990LEKË
Xhel Aloe Vera me resveratrol (1000ml) (2+1) falas
Poro
Aloe Vera me ekstrakt nga rrushi është shtojcë ushqimore e cila përmban 99,5% xhel të koncentruar nga Aloe Vera të çertifikuar nga lloji Barbadensis Miller i pasuruar me ekstrakt nga aronia dhe paraqet burim të ushqyesve, enzimave, antioksidantëve të fuqishëm (antocijanine) dhe molekulave tjera..
3,980LEKË
Xhel Aloe Vera me resveratrol (750ml)
Poro
Aloe Vera me ekstrakt nga rrushi është shtojcë ushqimore e cila përmban 99,5% xhel të koncentruar nga Aloe Vera të çertifikuar nga lloji Barbadensis Miller i pasuruar me ekstrakt nga aronia dhe paraqet burim të ushqyesve, enzimave, antioksidantëve të fuqishëm (antocijanine) dhe molekulave tjera..
1,990LEKË
Xhel Aloe Vera me resveratrol  (750ml) (2+1) falas
Poro
Aloe Vera me ekstrakt nga rrushi është shtojcë ushqimore e cila përmban 99,5% xhel të koncentruar nga Aloe Vera të çertifikuar nga lloji Barbadensis Miller i pasuruar me ekstrakt nga aronia dhe paraqet burim të ushqyesve, enzimave, antioksidantëve të fuqishëm (antocijanine) dhe molekulave tjera..
3,980LEKË
Xhel Aloe Vera me Aroni  (500ml)
Poro
Aloe Vera me ekstrakt të aronisë është një suplement ushqimore e cila përmban 99.5% xhel Aloe Vera të koncentruar të certifikuar nga Barbadensis Miller të certifikuar me ekstrakt të aronisë dhe është një burim ushqyesish, enzimesh, antioksidantësh të fuqishëm (antocianina) dhe molekula të tjera..
1,000LEKË
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
RREGULLA DHE KUSHTE PËR PËRDORIM
www.naturatherapy.al përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Mund të lexoni më shumë në Politikën e Privatësisë dhe Mbrotjes.