меню
Your Cart

Vitamin C complex (500ml)

Vitamin C complex (500ml)
Poro
Vitamin C complex (500ml)
VITAMIN C COMPLEX është suplement ushqimor i cili përmban mikroushqyes të rëndësishëm të cilat janë të domosdoshme për funksion të rregullt imunitar! Është një grup bazë i përbërësve të cilat janë thelbësore për selicin person, që të mundet imunitetit të funksionoj siç duhet. Të gjitha reko..
1,000LEKË
  • Наличност: 199990
  • Model: VITAMIN C
  • SKU: NT0012

VITAMIN C COMPLEX është suplement ushqimor i cili përmban mikroushqyes të rëndësishëm të cilat janë të domosdoshme për funksion të rregullt imunitar! Është një grup bazë i përbërësve të cilat janë thelbësore për selicin person, që të mundet imunitetit të funksionoj siç duhet. Të gjitha rekomandimet përkatëse nga ekspertët për ruajtjen e imunitetit përfshijnë rekomandime për marrjen e këtyre 3 lëndëve ushqyese dhe shumë studime të deritanishme kanë treguar se këto 3 përbërës ndihmojnë në parandalimin e komplikimeve nga virusi Korona.

Formulë unike e lëngshme me 10 herë absorbim më të madh dhe kontribut në imunitet. Konkretisht, me marrjen e Vitamin C kompleks përmirësohet mbrojtja nga infeksionet (Vitamina C aktivizon qelizat imune më shpejtë dhe në mënyrë më efikase të arrijnë në vendin e infeksionit, me sukses të shkatërrojnë bnakteret, ndërsa zinku parandalon hyrjen dhe shumimin e virusit në qeliza), më pas parandalojnë komplikimet, parandalojnë dëmtimet e qelizave dge sgjzrtojnë ndjeshëm kohëzgjatjen e sëmundjes.

Mënyra e përdorimit: 15ml, 1-2 herë në ditë, pas ushqimit.

Përbërja: përbërës aktiv – Vitamin C, zink dhe vitamin D. Në një dozë të vetme ka 1000mg vitamin C, 15 mg zink dhe 2000 njësi internacionale vitamin D dhe piperinë (ekstrakt nga piperi i zi).* Pse ju duhet veçanërisht Vitamin C Complex nga Natura Therapy?  
Përparësitë!
Vlera optimale të çdo elementi! Vitamin C Complex ofron dozë optimale të ushqyesve! Me dozë të vetme siguron 1000mg vitamin C, 2000 njësi internacionale vitamin D dhe 15mg zink për mbështetje të imunitetit dhe mbrojtje të provuar nga infeksionet (për persona me imunitet të dobët, ose persona me rrezik më të lartë të infeksioneve rekomandohet dozë e dyfishtë, dmth 2 herë në ditë).
Sistem unik i absorbimit! Kemi krijuar formulë unike të lëngshme të pasuruar me piperinë (ekstrakt nga piperi i zi) që mundëson absorbim 10 herë më të madh, disponueshmëri më e gjatë, dhe me këtë efikasitetit i vitaminave C, D dhe zinku në veprimin e tyre në sistemin imunitar.
Disponueshmëri dhe efikasitet më i madh i vitaminës C! Bioflavonoidet e shtuara të agrumeve dhe ekstrakti i manaferrës acai, të cilat e bëjnë vitaminën C në formë të njejtë ashtu siç është në natyrë, që mundëson përdorimin e tij më efikas dhe veprim më afatgjatë në trup.
Përdorim më i lehtë dhe më ekonomik! Në vend që të përdorni preparate të veçanta, me vitamin C kompleksin në mënyrë më të lehtë, vetëm në një produkt dhe një dozë, ju i merrni tëgjithë ushqyesit e nvojshëm.

** Përshkrim:
Një nga ve
çoritë kryesore të suplementeve ushqimore është shkalla e ulët e absorbimit të ushqyesve dhe eleminimi i shpejtë i tyre nga gjaku, gjë që e shkurton mundësinë ato të shfrytlzohen dhe të ndihmojnë. Hulumtimet vërtetojnë që suplementet e lëngshme kanë deri 98% absorbim për dallim nga tabletat ose suplementete në formë të pluhurit absorbimi i të cilave nuk është më e madhe se 30 deri 40%. Por, përveç kësaj Vitamin C Kompleksin e kemi pasuruar me piperinë, ekstrakt nga piperi i zi i cili në një anë përmirëson funksionin e enzimave dhe rrit termogjeneten në sistemintretës, që shumë shpejtë përmirëson absorbimin e vitaminës C, D dhe zinkut, ndërsa në anën tjetër i ngadalëson proceset nëpërmjet të cilave ato zbërthehen dhe eliminohen në mëlçi. Kjo disponueshmëri e përmirësuar e këtyre lëndëve ushqyese në qarkullimin e gjakut dhe lidhja e tyre me qelizat imune, mundëson rritje të ndjeshme të shpejtësisë dhe efikasitetit të veprimit!

EMRI I PRODUKTIT: VITAMIN C COMPLEX
Kompania: Natura Therapy
Paketimi: Plastik, 1000ml (66 Doza)
Mënyra E Përdorimit: 15ml, 1-2 Herë Në Ditë, Pas Us
hqimit.

Shkruan një shqyrtim

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
RREGULLA DHE KUSHTE PËR PËRDORIM
www.naturatherapy.al përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Mund të lexoni më shumë në Politikën e Privatësisë dhe Mbrotjes.