меню
Your Cart

Brain Protect (30cps)

Brain Protect (30cps)
Poro
Brain Protect (30cps)
MË NË FUND!PRODUKT QË DO TË PËRMIRËSOJË KUJTESËN DHE FUNKSIONIN E TRURIT TUAJ DHE DO PARANDALOJË ZHVILLIMIN E DEMENCIES, ME GARANCION .                                                                                                                                                                     ..
2,490LEKË
  • Наличност: 1473
  • Model: Brain Protect

MË NË FUND!PRODUKT QË DO TË PËRMIRËSOJË KUJTESËN DHE FUNKSIONIN E TRURIT TUAJ DHE DO PARANDALOJË ZHVILLIMIN E DEMENCIES, ME GARANCION .

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

BRAIN PROTECT është preparat me qëllim të veçantë mjekësor me Bacopin, centelin, ekstrakte nga kërpudha mjekësore Lavya Griva, boronica e egër, çaj jeshil, noni dhe bioperin, në kombinim me vitaminat B2, B3, B5 dhe B6 eshte i destinuar per forcimin e kujtesës dhe funksionin e trurit.


Përdorimi i BRAIN PROTECT ndihmon në :

-Përmirësimin e kujtesës dhe funksionin e përgjithshëm kognitiv të trurit (aftësia për të mësuar, fokusimi, përqendrimi dhe zgjidhja e problemeve);

-Parandalon fillimin, progresun dhe rikthen kujtesën dhe funksionin e trurit në demencë (amnezi dhe Alzheimer);

-Përmirëson funksionin e të gjitha qendrave të kujtesës nëpërmjet përmirësimit të funksionit të neurotransmetuesve dhe transmetimit më të mirë të impulseve elektrike në tru;

-Mbron trurin nga stresi oksidativ dhe dëmtimi;

- Ndihmon në reduktimin e tensionit, ankthit, depresionit dhe stresit të shkaktuar nga funksioni i dobët dhe i dëmtuar i trurit, tendosja e trurit ose funksioni i dëmtuar i neurotransmetuesve.


*BRAIN PROTECT është një suplement ideal i nevojshëm për të gjithë ata që kanë amnezi, sëmundje Alzheimer, sëmundjen e Parkinsonit,njerëz që kanë pësuar goditje në tru,njerëz që kanë probeleme me mësim, fokus dhe përqendrim (për studentët dhe njerëzit me ADHD ( impulsiv, reaktiv, jashtë kontrollit dhe me probleme përqendrimi)), për personat me Autizëm, personat me sklerozë të shumëfishtë, si dhe personat me epilepsi!

*Përdoret edhe tek fëmijët mbi 10-12 vjeç!


Bacopin ka efekt të konfirmuar tek:


- Personat me ankth,shqetësim dhe neurozë

- Personat me vështirësi në perqendrim

- Personat qe kane kaluar gositje në tru

- Fëmijët me ADHD

- Për të përmirësuar funksionin konjuktiv të fëmijëve

- Personat me epilepsi

- Personat me sëmundjen e Alzheimerit


Për mëshumë informacione vizitoni www.bacopin.com 

Shkruan një shqyrtim

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
RREGULLA DHE KUSHTE PËR PËRDORIM
www.naturatherapy.al përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Mund të lexoni më shumë në Politikën e Privatësisë dhe Mbrotjes.